Kauneushoitola Tuusula

Meistä

Kauneushoitola Namu on kotoisa ja viihtyisä paikka Tuusulassa, jossa sinua palvelevat koulutetut kauneuden- ja hyvinvoinnin ammattilaiset. Olemme molemmat SKY-Cidesco ja Cidesco-Spa kosmetologeja ja jatkuva koulutus ja uuden oppiminen on meille sydämen asia.

Hoitolassamme työskentelee myös SKY-kosmetologi Nea.

Kauneushoitolastamme saat laajan valikoiman ammattitaitoisia kauneuspalveluita, kuten rakennekynnet, geelilakkaukset, IBX, vartalon sokeroinnit, vahaukset, kestovärjäykset, henna värjäykset, vartalohoidot, kasvohoidot, mikroneulaus, biorevitalisaatio, meikkaukset, juhlameikki, arkimeikki, häämeikki, ripsienpidennykset, jalkahoidot, yumilashes ripsien kestotaivutus, kulmien laminointi ja paljon muuta!

Palveluistamme löytyvät myös esteettiset hoidot, hoitolassamme käy Esteettinen lääkäri Eija Pitkänen, sekä sairaanhoitaja Kaisa Tyrväinen. Heidän palveluksiinsa kuuluvat mm mesolangat, prp-hoidot, happohoidot, täyteainehoidot, injektiohoidot, hyaluronihappohoidot, pistoshoidot, sekä botuliini pistokset.

Käytämme ja myymme vain tuotteita joihin itsekin uskomme, tuotesarjoina mm Mary Cohr, Monteil Paris, Revitalash, BTB13, Nannic, Cocobella, Dadi oil, Juvederm, JPX3, Mosaic, Moroccan Tan, Yumi, Lash Lovers, Christel Studio, Famous Names, Botox, Pandhys, Jane Iredale, Profhilo, Belkyra

Varaa oma aikasi ja tule nauttimaan ihanista hoidoista!

Hanna, Virve ja Nea

Kauneushoitola Namu
Tuusula